Vērtīgi ieteikumi no mūsu maiznīcas rūķa, kuram patīk darboties virtuvē!1. JA KATRU GADU ATGRIEZIES PIE JAUTĀJUMA – SAKULTA OLA VAI OLU DZELTENUMS? Mēs iesakām izmantot tikai olu dzeltenumu!&nbs...
Latvijas svētku mēnesī, godinot rudzu maizes cepšanas un ēšanas tradīcijas, mūsu īpašā novembra garša ir SPĒKA RUPJMAIZE! Parasti kā zināmākais ieraudzēšanas materiāls ir raugs, bet latviešu t...
Gada nogalē, 15. novembrī ar labām un spēkpilnām domām iemūrējām Valmieras jaunās ceptuves pamatos kapsulu. Jaunā maiznīca top Valmieras pilsētā, netālu no Matīšu apļa un tajā plānojas...
Dienvidu saule, pludmale un karstās naktis, kad baudīt mirkli un pikantus brīžus! Iegriez ballīti ar pikantas garšas krekeriem, kuriem sastāvā pilngraudu pārslas, sviests, sezama sēklas, linsēk...
Mums lieliski jaunumi! Liepkalnu gardumi tagad arī uz Tava T-krekla! Sadarbojoties ar mākslinieci Līgu Maurīti, tapuši garšīgi, akvareļu tehnikā zīmēti Liepkalnu gardumi. Zīmējumus ...
Vērtīgi ieteikumi no mūsu maiznīcas rūķa, kuram patīk darboties virtuvē!1. JA KATRU GADU ATGRIEZIES PIE JAUTĀJUMA – SAKULTA OLA VAI OLU DZELTENUMS? Mēs iesakām izmantot tikai olu dzeltenumu!&nbs...