Mēs informējam, ka mūsu interneta vietne izmanto sīkdatnes, lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās teicamu darbību. Nospiežot “piekrītu”, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Savu piekrišanu varēsiet a Sīkdatņu politikā.
Atpakaļ uz receptēm

Sendviči ar kaņepju sviestu
RECEPTE

SASTĀVDAĻAS 4 sendvičiem:

  • 8 šķēles Liepkalnu saldskābmaizes - SKATĪT
  • 50 g sviesta istabas temperatūrā
  • ½ tējkarotes sāls 
  • 4 ēdamkarotes maltu kaņepju sēklu
  • 1 liels garšīgs tomāts 
  • 120 g puscietā siera

Sviestu sajauc ar kaņepju sēklām un sāli. Smērē uz saldskābmaizes.

Sagriež tomātu un sieru šķēlēs. Gatavo sendvičus.