Mēs informējam, ka mūsu interneta vietne izmanto sīkdatnes, lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās teicamu darbību. Nospiežot “piekrītu”, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Savu piekrišanu varēsiet atsaukt, nomainot sava interneta pārlūka iestatījumus. Vairāk informācijas – Sīkdatņu politikā.
Atpakaļ uz receptēm

Sendviči ar kaņepju sviestu
RECEPTE

SASTĀVDAĻAS 4 sendvičiem:

  • 8 šķēles Liepkalnu Dullās saldskābmaizes - SKATĪT
  • 50 g sviesta istabas temperatūrā
  • ½ tējkarotes sāls 
  • 4 ēdamkarotes maltu kaņepju sēklu
  • 1 liels garšīgs tomāts 
  • 120 g puscietā siera

Sviestu sajauc ar kaņepju sēklām un sāli. Smērē uz saldskābmaizes.

Sagriež tomātu un sieru šķēlēs. Gatavo sendvičus.