Mēs informējam, ka mūsu interneta vietne izmanto sīkdatnes, lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās teicamu darbību. Nospiežot “piekrītu”, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Savu piekrišanu varēsiet atsaukt, nomainot sava interneta pārlūka iestatījumus. Vairāk informācijas – Sīkdatņu politikā.
Atpakaļ uz receptēm

Pusdienmaize ar tunzivi
RECEPTE




SASTĀVDAĻAS 3 porcijām:

  • Liepkalnu maiznīcas kviešu saldskābmaize 6 šķēles - SKATĪT
  • Šalotes sīpols 1 gab jeb 60 g
  • Seleriju kāts 1 gab jeb 60 g
  • Brūklenes 40 g
  • Mozarella siers rīvēts 120 g
  • Tunzivs eļļā 185 g
  • Tava iecienītākā majonēze 120 g
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Sviests un olīveļļa (maizītes apcepšanai)
  • Zaļumi dekoram un garšai

Sietiņā notecinām lieko eļlu no konservēta tunča. Liekam tunci bļodiņā, pievienojam mazos kubiņos sagrieztu sīpolu, kātu seleriju, rīvētu mozarella sieru, majonēzi, brūklenes, sāli un piparus pēc garšas. Visu labi samaisām.

Gatavo masu sadalām trīs vienādās daļās un liekam uz trīs kviešu saldskābmaizes šķēlēm, ar ēdamkaroti pildījumu izlīdzinot vienādā biezumā. Liekam katrai šķēlei virsū otru maizes šķēli, tā lai sanāk glīts sendvičs.

Uz vidējas temperatūras sviestā un olīveļlā viegli apgrauzdējam katru tunzivs -saldskābmaizes sendviču no abām pusēm, tā, lai izveidojas apetelīga garoziņa.

Ietīta cepampapīrā vai piemērotā līdzņemšanas kārbiņā šī sviestmaize būs lieliska pusdienu uzkoda ikdienā, kā arī spēcinoša bērnu pusdienām skolā!