Piparkūku trifeles
Divu veidu piparkūku trifeles
20 trifelēm būs nepieciešams:
200 g piparkūkas (Svētku vai Rombiņi)
200 g karamelizētais piens
200 g piparkūkas (Svētku vai Rombiņi)
200 g karamelizētais piens
Sagatavo trifeļu masu.
Smalki sadrupina piparkūkas. Tās var sadrupināt arī ar mīklas rulli vai saspiest ar krūzīti, svarīgi, lai drupačiņas ir smalkas. Sagatavotām piparkūkām pievieno karamelizētu vai iebiezinātu pienu, labi samīca.
Pildītās trifeles.
No sagatavotās masas veido plācenīti , lai tajā varētu “ietīt” žāvētu plūmi, aprikozi vai riekstu. Saveļ bumbiņu, un iemērc izkausētā šokolādē. Dekorē pēc izvēles, mēs izmantojām piparkūkas un tumšo šokolādi.
Klasiskās trifeles.
Saveļ bumbiņas un iemērc izkausētā šokolādē. Pēc izvēles dekorē ar sēkliņām vai ar sadrupinātiem riekstiem.
Ļoti vienkārši un gardi - noteikti izmēģini!
Smalki sadrupina piparkūkas. Tās var sadrupināt arī ar mīklas rulli vai saspiest ar krūzīti, svarīgi, lai drupačiņas ir smalkas. Sagatavotām piparkūkām pievieno karamelizētu vai iebiezinātu pienu, labi samīca.
Pildītās trifeles.
No sagatavotās masas veido plācenīti , lai tajā varētu “ietīt” žāvētu plūmi, aprikozi vai riekstu. Saveļ bumbiņu, un iemērc izkausētā šokolādē. Dekorē pēc izvēles, mēs izmantojām piparkūkas un tumšo šokolādi.
Klasiskās trifeles.
Saveļ bumbiņas un iemērc izkausētā šokolādē. Pēc izvēles dekorē ar sēkliņām vai ar sadrupinātiem riekstiem.
Ļoti vienkārši un gardi - noteikti izmēģini!