Mēs informējam, ka mūsu interneta vietne izmanto sīkdatnes, lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās teicamu darbību. Nospiežot “piekrītu”, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Savu piekrišanu varēsiet atsaukt, nomainot sava interneta pārlūka iestatījumus. Vairāk informācijas – Sīkdatņu politikā.
Atpakaļ uz receptēm

Piparkūku trifeles

Piparkūku trifeles

Divu veidu piparkūku trifeles

20 trifelēm būs nepieciešams:

200 g piparkūkas (Svētku piparkūkas vai Rombiņu)

200 g karamelizētais piens

Smalki sadrupina piparkūkas. Tās var sadrupināt arī ar mīklas rulli vai saspiest ar krūzīti, svarīgi, lai drupačiņas ir smalkas.  Sagatavotām piparkūkām pievieno karamelizētu vai iebiezinātu pienu, labi samīca.

1. No sagatavotās masas veido plācenīti , lai tajā varētu “ietīt” žāvētu plūmi, aprikozi vai riekstu.

Saveļ bumbiņu, un iemērc izkausētā šokolādē. Dekorē pēc izvēles, mēs izmantojām piparkūkas un tumšo šokolādi.

2. Saveļ bumbiņas un iemērc izkausētā šokolādē. Pēc izvēles dekorē ar sēkliņām vai ar sadrupinātiem riekstiem.