Maizīte "Apalīte" ar tomātu krēmzupu
Mūsu foršajai kolēģei Ivetai patīk radīt dažādas, viegli pagatavojamas receptes ar Liepkalnu maizīti! Šeit supergarda ideja - Apalīte ar Tomātu krēmzupu.
ZUPAI:
5 lieli vai 10 mazāki tomāti
1 liels burkāns
1/2 kabacis
200 ml saldais krējums
Šķipsniņa sāls
PAMATAM:
Līdzmaizītes Apalītes - 2 iepakojumi (6 gab.)
Siers
DEKORĒŠANAI:
Bekons
Sēkliņas
Dillītes
PAGATAVOŠANA:
Uzvāra zupai nepieciešamos dārzeņus, sablenderē un pievieno saldo krējumu un sāli. Var pievienot čilli asumiņam.
Sagatavo līdzmaizītes, izņemot vidiņu, noklājot viduci ar sieru un liekot 180 grādos cepties apm. 4 min.
Apgrauzdē uz pannas sēkliņas un izņemtos viducīšus, lai nebūtu nekādu pārpalikumu, bekonu sagriež mazākos gabaliņos un aši uzmet uz pannas.
Pilda maizīti ar siltu biezzupu, dekorē ar sēklām, bekonu un dillītēm, liek klāt apgrauzdētos viducīšu.
Lai labi garšo!