Konditore DIĀNA
Iepazīsimies! Tā ir mūsu konditore Diāna. Strādīga, atsaucīga un labestīga!
Darbojas Liepkalnos jau 15. gadu! Kopā pārējām konditoru bitītēm ik dienu sarūpē mums saulainos gardumus – gatavojot mīklu, rullējot , veidojot, pildot un glazējot.
Runājot ar Diānu par pasūtījumu tendencēm, viņa novērojusi, ka, ja agrāk ikdiena pagāja lielākoties cepot dažāda veida pīrādziņus, tad šobrīd vairāk jācep eklērus un mazās kūciņas. Un mazo kūciņu cepšana ir īpaši smalks darbiņš.
Darbojas Liepkalnos jau 15. gadu! Kopā pārējām konditoru bitītēm ik dienu sarūpē mums saulainos gardumus – gatavojot mīklu, rullējot , veidojot, pildot un glazējot.
Runājot ar Diānu par pasūtījumu tendencēm, viņa novērojusi, ka, ja agrāk ikdiena pagāja lielākoties cepot dažāda veida pīrādziņus, tad šobrīd vairāk jācep eklērus un mazās kūciņas. Un mazo kūciņu cepšana ir īpaši smalks darbiņš.
Diāna jau no mazotnes sapņojusi par konditores darbu. Iedvesmu guvusi Alūksnes pusē, dodoties līdzi mammai uz darbu. Mamma gan bijusi pavāre, bet turpat darbojušies arī konditori. Brīnum-darbi tie likušies kā mazam bērnam.
No esošā sortimenta Diāna gribētu izcelt mazmaizīti Pakaviņš un mazos biezpiena kliņģerīšus. Uz svētkiem viņa iesaka - Biezpiena- ābolu kliņģeri ar trifeļu glazūrum savukārt no tortēm - Dāmu kokteili un Melleņu torti.
Diāna saka, ka bērni ir dzinulis darīšanai. Gardumus cepot domā, lai viss sanāk. Komplimenti par gardumiem Diānu iedvesmo un silda.