Mēs informējam, ka mūsu interneta vietne izmanto sīkdatnes, lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās teicamu darbību. Nospiežot “piekrītu”, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Savu piekrišanu varēsiet a Sīkdatņu politikā.
Atpakaļ uz receptēm

Ceptas siermaizes ar piedevām

Ceptas siermaizes ar piedevām

Nepieciešams:

  • 4 šķēles Liepkalnu pilngraudu rupjmaizes
  • 4 šķēles siera (Tilzītes, Holandes, Gouda utml.)
  • 2 olas (S/M) izm.
  • 50ml piena
  • Sāls, pipari, zaļumi
  • Sviests
  • Piedevām: zaļo salātu mix, ķirštomāti, svaigs gurķis, paprika, olīvas, fetas siers, sēkliņas

Pagatavošana:

Maizītes apziež ar sviestu (no vienas puses), liek virsū siera šķēles.

  • Olas sakuļ ar pienu, pievieno sāli, piparus un sasmalcinātus zaļumus.
  • Pannā uzkarsē eļļu (vidēja daudzuma). Katru maizīti apviļā sakultajās olās, liek uz pannas cepties. Cep vispirms pusi bez siera.
  • Ar karoti uzlej siera pusei atlikušo sakulto olu masu. Kad apakša apcepusies, uzmanīgi griež otrādi un cep, līdz siers pakusis un ola sarecējusi (2-3 minūtes). Maizītes novieto uz šķīvja, nedaudz atdzesē.
  • Virspusē kārto piedevas - zaļos salātus, tomātus, gurķi, papriku, olīvas un sēkliņas. Maizītes gatavas pasniegšanai! Labu apetīti!

Visas Kristīnes radītās receptes mājo šeit-https://www.instagram.com/edam_majas/

.