Mēs informējam, ka mūsu interneta vietne izmanto sīkdatnes, lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās teicamu darbību. Nospiežot “piekrītu”, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Savu piekrišanu varēsiet atsaukt, nomainot sava interneta pārlūka iestatījumus. Vairāk informācijas – Sīkdatņu politikā.
Atpakaļ uz ziņām

Aizvadīts grilēšanas - degustācijas pasākums Liepsalās!

Aizvadīts grilēšanas - degustācijas pasākums Liepsalās!
Sestdien, 1. augustā, Liepkalnu maiznīcā "Liepsalās", Pļaviņu nov., Klintaines pag. aizvadīts
 LĪDZMAIZĪŠU GRILĒŠANAS POP-UP!
 
No plkst. 12:00 līdz 15:00 teritorijā darbojās Rīgas šefpavārs Egīls Grīnfelds,
gatavojot trīs veidu Līdzmaizītes ar vasaras un piknika sezonai aktuāliem pildījumiem.

Pagatavotās Līdzmaizītes bija pieejamas degustēšanai ikvienam Liepsalu apmeklētājam.
 

Iepazīsimies!
Egils sāka darboties virtuvē jau pusaudžu gados, kas nebija raksturīgi citiem bērniem.

Šī mīlestība pret ēdienu auga un nu jau 25 gadus viņš profesionāli darbojas šajā jomā, 12 gadus no tiem strādājot par šefpavāru.

Pieredze gūta, strādājot ar spējīgiem līdzgaitniekiem Hotel Bergs Riga, Radisson Blu Ridzene Hotel, Riga , Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsala BT1 , AVALON HOTEL & Conferences.
Zīmīgu vietu viņa dzīvē ieņem arī fotografēšana.
P.S. Viņš gatavo arī mājās savai ģimenei. ☀️🥰


Pavadījām brīvdienu kopā lustīgi!
#laizamzalumos