Pilngraudu rupjmaize 1,2 kg
Foto

Sastāvs: Rudzu pilngraudu milti (100 %), pilngraudu pārslas (rudzu, kviešu, auzu, miežu) (12%), cukurs, rudzu iesals, kviešu klijas, sāls, ķimenes

Gatavota no rudzu pilngraudu miltiem, bez rauga. Miltus maļ no visa grauda,  iekļaujot gan dīgli, gan apvalku. Visas vērtīgās  vielas, kas ir graudos, ir saglabājušās. Maize ir pilnvērtīgāka. Maize gatavota ar plaucējumu, to raudzējot koka kubuliņā vairāk kā 24 stundas, tad mīcot mīklu, katru klaipiņu veidojot ar rokām.     

MAIZE SATUR DAUDZ ŠĶIEDRVIELAS!

Sešas šķēles Pilngraudu rupjmaizes ir pietiekoši, lai uzņemtu dienā nepieciešamo šķiedrvielu daudzumu.

Kur iegādāties?