Dienas rupjmaize
Foto

 Ekonomiskās produktu līnijas maize ar vieglāku garšu. Turpinot ceļu uz vietējo izejvielu izmantošanu, Dienas rupjmaizei izmantojam vietējos audzētos rudzus, ķimenes. Tās tapšanas pamatā ir salināšana koka muciņā, klaipiņu veidošana ar rokām, ilgs gatavošanas un cepšanas laiks.

Sastāvdaļas: Rudzu milti, kviešu milti, cukurs, rudzu iesals, kviešu klijas, sāls, raugs, ķimenes, miežu iesala ekstrakts
100 g produkta satur:Enerģētiskā vērtība 244 kcal/ 1033 kJ, tauki 1.11 g, no tiem piesātinātās taukskābes 0.019 g, ogļhidrāti 47.67 g, no tiem cukuri 5.63 g, šķiedrvielas 7.03 g, olbaltumvielas 7.35 g, sāls 0.94 g

600 g griezta, negriezta

Kur iegādāties?