Lai sirsniņā svētki un uz galda rupjmaize Valsts svētkos!

Svētku recepte

 

Latvijas_burgers_low.jpg

Patriotiskais burgers ar biešu biezpienu, svaigajām salātlapām un kazas siera pastēti

 

Ņem 2 šķēles lieliskās Liepkalnu patriotisko Sevišķo rupjmaizi, mazliet apgrauzdē. Sajauc 100g biezpiena ar 50g vārītu, rīvētu biešu. Sagaršini ar sāli, melnajiem pipariem! Sajauc 50g mīksta kazas siera ar 25g svaiga krējuma. Uzzied uz katras maizes rikas biezpiena–biešu masu un, pirms liec kopā, pa vidu ieklāj kazas siera pastēti un mazliet svaigu lapu! Dekorē ar svaigiem asniem.

 

Pasniedz 18.novembrī ar Latvijas Valsts himnu. Priecīgus svētkus!