Spēka rupjmaize
Foto

Gatavota bez kviešu miltiem un rauga!
 Parasti kā zināmākais ieraudzēšanas materiāls ir raugs, bet latviešu tradīcijās daudz tiek izmantots kefīrs, tīrkultūra vai kāda cita skāba vide. Spēka rupjmaizei rauga vietā kā ieraugs izmantota tīrkultūra.

Sastāvdaļas: Rudzu milti, cukurs, rudzu iesals, tīrkultūra (piens, pienskābās baktērijas), sāls, kviešu klijas, ķimenes
100 g produkta satur:Enerģētiskā vērtība 261 kcal/ 1105 kJ, tauki 1.2 g, no tiem piesātinātās taukskābes 0.07 g, ogļhidrāti 52.2 g, no tiem cukuri 7.2 g,  šķiedrvielas 8.1 g, olbaltumvielas 6.4 g, sāls 1.17 g

2 kg, 0,5 kg

Kur iegādāties?