Latviskā saldskābmaize ar sēklām un graudiem
Foto

Sulīga izteiksmīgi saldskāba garša, gatavojot, pievienoti miežu graudi, saulespuķu sēklas,  ķirbju sēklas, linsēklas

Gatavošanas pamatā salināšana un  ilglaicīgā raudzēšana 24 stundas koka kubuliņā. Katrs klaipiņš veidots ar rokām.  

Sātīgo un izteiksmīgi maigo garšu piedod miežu graudi, saulespuķu sēklas, ķirbju sēklas, linsēklas.

Sastāvdaļas: Rudzu milti, sēklas un graudi (19 %)(miežu graudi, saulespuķu sēklas, ķirbju sēklas, linsēklas), kviešu milti (satur kviešu lipekli), cukurs, rudzu iesals, kviešu klijas, sāls, raugs, ķimenes
100 g produkta satur:Enerģētiskā vērtība 294 kcal/ 1238 kJ, tauki 6.3 g, no tiem piesātinātās taukskābes 0.7 g, ogļhidrāti 48.3 g, no tiem cukuri 6.5 g, šķiedrvielas 5.7 g, olbaltumvielas 8.1 g, sāls 0.86 g

300g fasēta maisiņā (griezta). Pieejams arī 1 kg klaips. 

Kur iegādāties?